DiFFreight Блог ТОП 5 питань до постачальника, щоб бути впевненим у товарі, який купуєш у Китаї

ТОП 5 питань до постачальника, щоб бути впевненим у товарі, який купуєш у Китаї

ТОП 5 питань до постачальника, щоб бути впевненим у товарі, який купуєш у Китаї

Замовили в Китаї коврик для йоги, а отримали коврик для ванної кімнати? Повертати його довго та і зовсім не зрозуміло чи можливо, а постачальник пише, що не розуміє в чому проблема? Що ж… Доведеться займатися йогою у ванній кімнаті.  

Добре, це все жарти, а от проблема, коли отримуєш зовсім не той товар, що замовив, доволі розповсюджена. Як купувати товари з Китаю без посередників? Більшість клієнтів покладаються на довіру до постачальника та інформацію на сайті і назавжди розчаровуються в роботі з Китаєм, коли насправді потрібно задати всього лише декілька правильних питань, щоб відкривши коробку в Україні, побачити саме те, що замовляв. 

Логістична компанія DiFFreight попіклувалася про те, щоб зробити вас досвідченим байєром товарів з Китаю та здійснити пошук надійного постачальника у Китаї. Ось ТОП 5 питань до постачальника, щоб бути впевненим у товарі, який замовляєте. 

Питання 1: Можете надати реальні фото товару та фото комплектації?

В більшості випадків, якщо постачальнику нічого приховувати, він з радістю зробить декілька фото товару, який вам потрібен. І це важливо, коли ви не знаєте як напряму замовити товар із Китаю і не помилитись. Таким чином ви зможете краще розгледіти чи це саме те, що потрібно вам, звернути увагу на якість, та інші моменти, які є важливими. Якщо фотографії вам виявилось недостатньо, то можна попросити зняти відео і пояснити що саме ви хочете бачити на ньому. Таким чином ви будете впевнені в тому, що це, по-перше, реальний постачальник, який справді має цей товар, по-друге, йому нічого приховувати і він буде йти на контакт, коли вам це потрібно.



Питання 2: Чи є на цей товар сертифікати якості та безпеки, якщо так, то будь-ласка надішліть їх мені?

Деякі товари, як, наприклад, дитячий посуд, потребують особливої уваги до якості. Таким чином, постачальники повинні мати відповідну документацію, про підтвердження якості та безпеки цього товару. Тому, якщо постачальник не може надіслати вам сертифікати, можна зробити висновок, що товар не проходив перевірку, а тому не може вважатися безпечним чи якісним.


Питання 3: Чи можете надіслати відео, де ви перевіряєте мій товар на справність?

Якщо ви купуєте техніку, акумулятори і т.д. важливим етапом буде розуміння справності товару та його характеристик. Так, наприклад, батареї чи акумулятори постачальники можуть перевірити спеціальним приладом, та відправити вам відео перевірки перед відправленням, а техніку увімкнути в мережу та зробити пару маніпуляцій, щоб впевнитись у тому, що вона працює.  Якщо на відео вам щось не сподобалось ви можете попросити замінити товар або більш детальні фото та відео.


Питання 4: Чи можете ви надіслати відео з вашого виробництва чи магазину?

Більш актуальне питання для виробництв, оскільки таким чином ви можете звернути увагу на умови, в яких виготовляється ваш товар, кількість штату, умови зберігання, обладнання та взагалі наявність цього виробництва.



Питання 5: Чи є гарантія на цей товар, яка та як вона діє, якщо товар йде на експорт?

Питання гарантії є вкрай важливим. Якщо вона є, то ви можете звернутись до постачальника у випадку несправності товару чи його пошкодження або навіть повернути товар. Обов’язково зверніть увагу постачальника на те, що товар відправляється за кордон, оскільки іноді гарантія діє лише в межах Китаю і тоді ви не зможете отримати додаткові деталі чи обміняти товар.

Тепер ви знаєте 5 основних питань, які вже забезпечать вас відповідними знаннями про ваш товар ще до його відправки в Україну та вбережуть від шахраїв. Але не завжди навіть відповіді на ці питання зможуть гарантувати вам відповідність товару, його справність та цілісність. Як купувати товари оптом із Китаю?  У таких випадках наша компанія пропонує послугу викуп товарів у Китаї  з перевіркою його на нашому складі в Китаї. Таким чином ви зможете отримати точну інформацію про ваш товар, та у випадку несправності, пошкоджень чи невідповідності обміняти його чи повернути гроші назад, що збереже ваші кошти, час та нерви. Викупайте товари з Difreight і будьте впевнені у безпеці та відповідності вашого вантажу.

Корисні статті в нашому Блозі

Що включає тариф при морській доставці збірного вантажу з Китаю в Україну
Що включає тариф при морській доставці збірного вантажу з Китаю в Україну Читати статтю
Icon
А якщо мій вантаж втратять? І ще 6 актуальних страхів клієнтів
А якщо мій вантаж втратять? І ще 6 актуальних страхів клієнтів Читати статтю
Icon
Доставка на умовах FOB
Доставка на умовах FOB Читати статтю
Icon