DiFFreight Новини Кантонська виставка в Китаї: Як шукати експонати та продукти онлайн?

Кантонська виставка в Китаї: Як шукати експонати та продукти онлайн?

Кантонська виставка в Китаї: Як шукати експонати та продукти онлайн?

Шукаєте найновіші технологічні розробки, які можна завести та реалізувати в Україні? Не знаєте, де брати постачальників і купувати актуальні товари за найнижчими цінами? А ви чули щось про кантонську виставку в Китаї, яка відбудеться з 15 квітня по 5 травня? Розповідаємо!

15 квітня у виставковому комплексі Гуанчжоу стартує офлайн виставка. Подія проходитиме в три фази. І під час кожної фази будуть висвітлені дуже різні продукти. Фази виставки розділяються на наступні етапи:

Етап 1 (15-19 квітня)

Електроніка, побутова техніка, освітлення, аксесуари, машини, апаратні інструменти, будівельні, хімічні, енергетичні матеріали. Буде виставлятися все, що пов'язано з передовими технологічними рішеннями для комфортного та безпечного існування людства.

Етап 2 (23-27 квітня)

Всім естетам і любителям IKEA прийде на смак ця фраза. Адже на ній будуть представлені подарункові бокси, подарунки, предмети інтер'єру, декору для дому і все, що хоч як-небудь стосується затишку, стилю.

Етап 3 (1-5 травня)

Модникам і модницям сюди, оскільки в ці дати власники брендів виставлятимуть одягу, взуття. Також фаза зацікавить оцінювачів здорового образу життя. Для них будуть виставлені товари продуктів здорового харчування, ліків, бадів, товари для відпочинку і офісу.

Як зареєструватися та що ще цікавого?

Побувати в Китаї, знайти товар, який принесе вам гроші і щасливим повернутися додому можна за посиланням: https://www.cantonfair.org.cn/en-US/register/index. Важливо, що вам треба обрати категорію "Покупець за кордоном". А ось отримати запрошення та бейдж покупця ви можете тут: https://invitation.cantonfair.org.cn/Home/Index. Якщо у вас не має змоги поїхати в Китай, але ви хочете розглянути продукти і обрати позиції, вам так само необхідно пройти реєстрацію за посиланням. У дні виставки товари публікуватимуться на сайті, а всю необхідну інформацію організатори виставки надішлють вам на електронну адресу.

Трохи деталей

Цей захід проводиться 2 рази на рік. Його організував центр зовнішньої торгівлі Китаю. Вважається, що кантонський ярмарок є однією з наймасштабніших та найважливіших подій у світі зовнішньої торгівлі. Оскільки кількість, різнобічність товарів залучає покупців та партнерів з усього світу.

Увага, щорічно понад 25000 1957 експонатів приїжджають з різних країн. Величезний вибір дає змогу створювати стартапи, ставати підприємцями чи реалізовувати свій товар на зовнішньому ринку.

Корисні статті в нашому Блозі

Функції та завдання транспортної логістики
Функції та завдання транспортної логістики Читати статтю
Icon
Як цифровий юань впливає на міжнародні перевезення
Як цифровий юань впливає на міжнародні перевезення Читати статтю
Icon
Можливості для українських виробників з Етсі
Можливості для українських виробників з Етсі Читати статтю
Icon