DiFFreight Новини День дітей у компанії DiFFreight

День дітей у компанії DiFFreight

День дітей у компанії DiFFreight

Ми завжди розуміли важливість проведення корпоративних заходів для того, щоб створити атмосферу єдності, взаєморозуміння в колективі. Однак ми не зупиняємось на цьому і вважаємо, що підтримувати зв'язки між родинами співробітників - це шлях до формування дружньої та міцної команди. З цією метою 27 травня 2024 року, напередодні Дня Захисту Дітей у DiFFreight було проведено свято для діток наших співробітників. Давайте ж зануримося в атмосферу цього особливого, святкового та радісного дня.

Оригінальне знайомство

Ранок почався із зустрічі наших діток. Знайомство ми вирішили провести у формі веселої гри, коли дитина називала своє ім'я, передаючи повітряну кульку. Потім кожному маленькому учаснику було видано брендований іменний бейдж. Найактивніші дітки отримали наліпки як спосіб заохочення.

Цікава екскурсія

Далі було проведено екскурсію відділами офісу DiFFreight з описом їхньої роботи в доступній та цікавій для дітей формі. У цьому знайомстві активно брали участь співробітники відділів, розповідаючи, хто чим займається. Особливо цікаво для малюків було побачити робочі місця своїх матусь та татусів.

Не менш захопливою виявилась гра з вгадуванням за назвою професії її основних обов'язків. Було наведено приклади професій, які є в нашій компанії (логіст, маркетолог, HR, брокер, аналітик, закупівельник тощо) з поясненням їхніх функцій. Це дало змогу навіть найменшим з учасників зрозуміти, що таке логістика, і чим вона так важлива.

Захоплюючі ігри

Другою частиною нашого свята стали цікаві активності. Спочатку діткам представили величезний плакат, на якому корабель під назвою DiFFreight розвозить контейнери та коробки по всьому світу. Пропонувалося вгадати, в які саме країни доставляє вантажі цей корабель. Як зазвичай, найактивніші учасники отримали наліпки.

Потім кожна дитина змогла проявити власні творчі здібності у виготовленні  й прикрашанні контейнерів. Їх було закріплено на кораблі DiFFreight для відправки в далеку подорож. Але спочатку треба було придумати й сказати, який саме товар міститься у контейнері. Щоб зробити плакат ще яскравішим дітки прикрасили його відбитками долоньок, яскравими малюнками.

Куди ж без TikTok?

У перервах між іграми наші маркетологи записали інтерв'ю з учасниками для власного каналу в TikTok. У ньому дітки поділилися своїми враженнями від свята: бурхливим емоціям не було меж! Найактивніші та креативніші учасники навіть спробували себе в ролі оператора та інтерв'юера.

Роздача подарунків

Після перерви на обід приступили до кульмінації свята - роздачі подарунків. Вони розподілялися залежно від активності учасників та кількості отриманих наліпок. Але у підсумку з порожніми руками не пішла жодна дитина, бо всі приймали активну участь і були в захваті від цікавих ігор та розваг. Наступного дня деякі навіть хизувались у школі перед однокласниками брендованими худі (власним мерчем  DiFFreight).

Наша команда дуже старалась зробити дитяче свято по-справжньому захопливим і цікавим. Особливо важливо те, що тепер наші дітки знають, що таке світ логістики, й можуть розказати про нього своїм друзям.

Корисні статті в нашому Блозі

Як отримати дозвільні документи самостійно?
Як отримати дозвільні документи самостійно? Читати статтю
Icon
Головні вигоди митного безвізу для українських підприємців
Головні вигоди митного безвізу для українських підприємців Читати статтю
Icon
День дітей у компанії DiFFreight
День дітей у компанії DiFFreight Читати статтю
Icon