DiFFreight Блог Акумулятори, павербанки, генератори — прибутковий бізнес у 2022-2023 роках

Акумулятори, павербанки, генератори — прибутковий бізнес у 2022-2023 роках

Акумулятори, павербанки, генератори — прибутковий бізнес у 2022-2023 роках

Тільки уявіть, у період з 10 по 30 жовтня попит на купівлю генераторів збільшився у 11 разів, порівняно з березнем 2022 року. Хоча і тоді "Епіцентр" фіксував рекордні показники. Адже на початку повномасштабної війни ці товари були необхідні для наших захисників на рівні рацій та форми.

Більш того, наразі генератори та акумулятори у дефіциті. Люди шукають їх в середньому від 7 днів до 3 тижнів. Але ті, хто знаходять окрім радощів отримують і складнощі через проблеми з логістикою. У сьогоднішній статті ми розповімо:

  • Як купити генератори в Китаї?;
  • До чого треба готуватися при перевезенні?;
  • Як скасування митниці вплинуло на перевезення генераторів?
Як купити генератор? - DiFFreight

Як купити і до чого готуватися при перевезенні електронних приладів?

Оскільки в Україні генератори не виготовляють, ми закуповуємо їх в Китаї, ЄС та Туреччині. І хоч правила митного контролю на перевезення були ослаблені. А Кабінет Міністрів скасував податки на ввезення електроприладів, все-одно лишилися складнощі, з якими зіткнеться покупець. Наприклад:

Ви замовляєте перевезення небезпечного вантажу і щоб надати ціну, треба мати певні документи. По-перше — МСДС. Форма, яка містить інформацію про правила поводження та різні властивості товару, який ви перевозите.

По-друге — сертифікати. У вас можуть просити документи "безпечного перевезення" певним видом транспорту: кораблями чи літаками. І все це сильно впливає на терміни доставки товару та кількість ваших нервових клітин, бо документальну метушню не любить ніхто.

"Ну, а хоч якимось гарними новинами стосовно закупівлі і доставки генераторів, акумуляторів ви з нами поділитесь?"

Звичайно! Наприклад, тепер вам не прийдеться платити подакти державі за доставку такого вантажу. На початку жовтня кабмін скасував податки на ввезення: генераторів, акумуляторів, павербанків, трансформаторів, електродвигунів, обігрівачів, водонагрівачів та іншого важливого для опалювального сезону обладнання.

А митниця зробили спрощену систему декларування для товарів всіх груп. Тепер при перевезенні треба заповнювати лише 1 декларацію і ви можете робити це самостійно. А це значить, що рух черг на кордоні пришвидшиться. І вам вдасться заощадити гроші на оформленні документів.

Також генератори, акумулятори і все що може підживлювати нас електрикою — є найпопулярнішими товарами. А це значить, що час створювати новий бізнес та працювати з цією нішею. Оскільки люди готові купувати все та майже за будь-які гроші, аби мати комфортні умови для зимового життя. Цей факт підтверджує магазин "Алло", за місяць він збільшив середній чек до 30.000 грн, а продажі зросли на 82% завдяки подібному обладенню.

При цьому якщо ви вважаєте, що це поки складне для вас направлення, то гарна альтернатива це павербанки та акамулятори з Китаю. На цей ринок зайти простіше, а попит на павербанки був, є і буде завжди. Закуповувати товар за вигідними цінами ви зможете тільки у Китаї, бо в Україні продаються генератори вже з націнкою. А знайти постачальників і викупити товар можемо і ми, щоб заощадити ваш час та прискорити отримання.

Як організувати доставку безпечно і оперативно?

Це питання ми беремо на себе. Чому з нами надійно співпрацювати?

  • Доставки з Китаю в Україну приходять щотижня завдяки правильній системі логістики.
  • З кожної відправки з Китаю ми повертаємо 2% від суми за логістику.
  • В нас є послуга викупу товарів з Китаю — домовляємося про вигідні умови доставки, проведемо інспекцію якості та кількості товару в Китаї, запакуємо і відправимо у строк.
  • Інформуємо про терміни та рух вантажу поки він не буде у вас через особистий кабінет.
  • Оформлення документів, сертифікатів та інших паперів беремо на себе.

Тому якщо ви зацікавленні у розвитку такого бізнесу та шукаєте надійних перевізників — ми з радістю станемо вашими партнерами. Для зв'язку напишіть нам у будь-який зручний месенджер і чекайте відповіді від менеджера протягом 15 хв.

Бажаємо гарного дня та готуємо новий, корисний матеріал цього тижня.

Рекомендовані послуги

Icon pattern Icon pattern
Доставка вантажів з Китаю в Україну
Детальніше
Image
Icon pattern Icon pattern
Викуп товарів у Китаї
Детальніше
Image
Icon pattern Icon pattern
Інспекція товару в Китаї
Детальніше
Image

Корисні статті в нашому Блозі

Акредитація на митниці: що потрібно знати підприємцям
Акредитація на митниці: що потрібно знати підприємцям Читати статтю
Icon
Що треба знати про доставку з Китаю: 5 відповідей на популярні питання
Що треба знати про доставку з Китаю: 5 відповідей на популярні питання Читати статтю
Icon
Як працювати з Єсел і чому це вигідно?
Як працювати з Єсел і чому це вигідно? Читати статтю
Icon