DiFFreight Блог Як зареєструватися на Кантонську виставку в Китаї: покрокова інструкція

Як зареєструватися на Кантонську виставку в Китаї: покрокова інструкція

Як зареєструватися на Кантонську виставку в Китаї: покрокова інструкція

Мрієте про вихід на китайський ринок? Шукаєте нових партнерів та клієнтів для бізнесу? Тоді Кантонський ярмарок — це те, що вам потрібно. Це одна з найважливіших торгових платформ у світі, яка збирає тисячі учасників з різних країн. У статті детально розкажемо, як зареєструватись на Кантонську виставку.

Про ярмарок

Кантонський ярмарок, також відомий як Китайський ярмарок імпорту та експорту, проводиться двічі на рік — навесні та восени. Наступний відбудеться з 15 квітня по 5 травня 2024 року.

Виставка поділена на три фази, кожна з яких фокусується на певних категоріях експонатів.

  • Фаза 1. 15-19 квітня: електроніка та побутова техніка, аудіо і відео техніка, машинобудування, освітлення, енергетичні ресурси, технічне обладнання та інструменти, автомобілі, мотоцикли, велосипеди та запчастини для них, будівельна та сільськогосподарська техніка, хімічна продукція
  • Фаза 2. 23-27 квітня: будівельні та оздоблювальні матеріали, сантехніка та обладнання для ванних кімнат, товари для дому, кераміка, меблі та декор, подарунки та сувеніри, садівництво.
  • Фаза 3. 1-5 травня: іграшки та товари для дітей, товари для вагітних, одяг, взуття та сумки, текстиль і тканини, продукція для спорту та туризму, медичні товари, товари для тварин, їжа та продовольство, товари для відпочинку. 

Кантонський ярмарок — це чудова можливість для покупців знайти нових постачальників, ознайомитися з останніми трендами та укласти вигідні угоди. Продавці ж мають змогу представити продукцію широкому колу потенційних клієнтів, знайти нових партнерів та розширити бізнес.

Реєстрація та отримання запрошення

Реєстрація на Кантонський ярмарок безкоштовна. Для цього необхідно заповнити онлайн-форму на офіційному сайті заходу. Для цього:

1. Перейдіть на офіційний сайт Кантонського ярмарку: https://www.cantonfair.org.cn/en-US.

2. Виберіть опцію «Зареєструватися» та заповніть онлайн-форму.

Онлайн-форма для реєстрації на Кантонський ярмарок

3. Введіть особисту інформацію та контактні дані.

4. Виберіть тип участі: покупець, продавець.

5. Завантажте необхідні документи: 

  • ваше фото в електронному вигляді;
  • копію першої сторінки паспорта;
  • копію візитки.

6. Підтвердіть реєстрацію.

Після успішної реєстрації на Кантонський ярмарок необхідно оформити запрошення. Цей документ згодом прийде вам на електронну пошту. Запрошення є невідʼємною частиною пакета документів, які необхідні для отримання візи до Китаю.

  1. Заповніть онлайн-форму на сайті: https://invitation.cantonfair.org.cn/.
  2. Введіть інформацію про вашу компанію та мету візиту.
  3. Отримайте запрошення на електронну пошту.

По проходженні цих кроків ви забезпечуєте собі можливість участі у виставці, яка обіцяє величезний спектр можливостей для розвитку бізнесу та налагодження нових контактів.

Бронювання готелю та візи

Забронювати готель можна через офіційний сайт Кантонського ярмарку або самостійно. Рекомендуємо робити бронювання заздалегідь, адже під час виставки вільних місць може не бути.

Для відвідування Китаю знадобиться віза. Її можна відкрити в посольстві або консульстві Китаю у вашій країні. Які документи необхідні для оформлення візи:

  • паспорт; 
  • запрошення; 
  • візова анкета; 
  • фотографія та інші документи.

Участь у Кантонському ярмарку — це гарна можливість для розвитку бізнесу. Звертайтесь до компанії DiFFreight і ми допоможемо з доставкою товарів на ярмарок, так як у нас є авіа доставка з Китаю та морська доставка вантажів. Також ми надаємо послуги з оформленням митних документів та маємо склад у Китаї.

Корисні статті в нашому Блозі

Основи продажу та доставки товарів з України в США та Європу: що таке FBM?
Основи продажу та доставки товарів з України в США та Європу: що таке FBM? Читати статтю
Icon
Збірні вантажі - вигідно!
Збірні вантажі - вигідно! Читати статтю
Icon
Як доставити дрони з Китаю в Україну
Як доставити дрони з Китаю в Україну Читати статтю
Icon