DiFFreight Новини Унікальна CRM для логістики вперше в Україні - зручне управління вантажами разом з DiFFreight

Унікальна CRM для логістики вперше в Україні - зручне управління вантажами разом з DiFFreight

Унікальна CRM для логістики вперше в Україні - зручне управління вантажами разом з DiFFreight

DiFFreight постійно перебуває в процесі розвитку, прагнучи відповідати зростаючим запитам ринку логістичних послуг і бути завжди на кілька кроків попереду своїх конкурентів. З цією метою ми стрімко впроваджуємо інноваційні рішення, які дозволять оптимізувати внутрішні процеси та ресурси компанії для підвищення ефективності, продуктивності, рівня обслуговування клієнтів.

Наші цілі завжди амбітні та масштабні. Однією з них наразі є впровадження в діяльність відділу логістики інноваційного, унікального продукту – кабінету логіста на базі власної CRM-системи. Готові визнати, що до цього рішення ми прийшли не одразу, для усвідомлення цієї потреби знадобилося 2,5 роки.

Протягом цього часу ми тестували різні системи, купували ліцензії на ПЗ, шукали продукт, який зможе повністю задовольнити наші запити, відповідатиме напрямам розвитку, потребам DiFFreight.

У підсумку був прийнятий курс на реалізацію масштабного проєкту з впровадження власної CRM-системи. Його ми розбили на кілька менших кроків та етапів. Зокрема, зараз активно розробляється кабінет клієнта. Далі планується створення кабінетів фінансиста і закупника.

Наш флагманський продукт – кабінет логіста вже перебуває на стадії тестування. Він дасть змогу вивести ефективність роботи відділу логістики на принципово новий рівень, оскільки його можливості ретельно продумані та впроваджені в життя професіоналами.

Варто підкреслити, що кабінет логіста – це унікальний продукт, який не має аналогів на ринку логістичних послуг. Фактично наша компанія розробила інноваційний сервіс, який дозволить автоматизувати та на порядок підвищити якість виконання робочих завдань, забезпечить ріст продуктивності співробітників для суттєвого покращення обслуговування клієнтів. Впровадження власної CRM-системи, та зокрема кабінету логіста – це шлях до виходу на лідируючі позиції на ринку та можливість на декілька кроків випередити своїх конкурентів.

Який функціонал включає кабінет логіста компанії DiFFreight

  1. Планування виконання рейсів в одній системі.
  2. Індивідуальний прорахунок тарифу для клієнта.
  3. Консолідація рейсів для оптимізації їх виконання.
  4. Контроль усіх логістичних процесів і багато іншого.

Зокрема, робота у кабінеті логіста передбачає захист особистої інформації наших клієнтів, бо всі дані будуть зберігатися у відповідності до політики конфіденційності компанії. Ознайомитись з її положеннями можна в кабінеті клієнта – нашому продукті, який буде запущено в роботу найближчим часом. Ми можемо гарантувати захист від несанкціонованого доступу до даних, тому що наші продукти не залежать від будь-яких сторонніх сервісів. 

У своїй роботі DiFFreight не визнає рамок і меж для розширення можливостей. Ми вважаємо, що саме такий підхід забезпечить як наше неухильне зростання, так і розвиток усього ринку логістичних послуг у нашій країні. Далі буде, слідкуйте за нашими оновленнями!

Корисні статті в нашому Блозі

Можливості для українських виробників з Етсі
Можливості для українських виробників з Етсі Читати статтю
Icon
Кантонська виставка в Китаї: Як шукати експонати та продукти онлайн?
Кантонська виставка в Китаї: Як шукати експонати та продукти онлайн? Читати статтю
Icon
Тренди доставки з Європи: Що змінила війна та як працювати малому бізнесу
Тренди доставки з Європи: Що змінила війна та як працювати малому бізнесу Читати статтю
Icon