DiFFreight Новини DiFFreight вперше в Україні презентує: унікальний особистий кабінет клієнта

DiFFreight вперше в Україні презентує: унікальний особистий кабінет клієнта

DiFFreight вперше в Україні презентує: унікальний особистий кабінет клієнта

У своїй щоденній роботі компанія DiFFreight докладає максимум зусиль для того, щоб зробити співпрацю з клієнтами максимально ефективною, плідною та зручною. З цією метою ми постійно впроваджуємо у свою діяльність корисні інновації, які сприяють не тільки розвитку нашої компанії, а й ринку логістичних послуг загалом.

Наразі наші спеціалісти активно розробляють кабінет клієнта на базі власної CRM. Подібний продукт уже функціонував у рамках діяльності DiFFreight, проте він не зміг впоратися з покладеними на нього завданнями. У процесі експлуатації було виявлено низку недоліків і незручностей, крім того, функціонал не відповідав потребам клієнтів і цілям нашої компанії.

Кабінет клієнта на базі власної CRM є одним з етапів реалізації амбітної мети – створення максимально зручної, високотехнологічної системи, що забезпечить ефективну роботу логістичної компанії. Першим кроком на цьому шляху стало створення кабінету логіста, який на даному етапі знаходиться на стадії тестування. Таким чином, розбиваючи масштабні завдання на невеликі проєкти, ми крок за кроком розвиваємося і досягаємо встановлених цілей.

Цей продукт, який не має аналогів на ринку логістичних послуг. Це унікальна розробка нашої компанії, яка зможе вивести на принципово новий рівень процес обслуговування клієнтів. Адже у власному кабінеті клієнт отримуватиме всю інформацію о стадіях виконання замовлення, спілкуватиметься особисто з менеджером та оперативно отримувати відповіді на будь-які питання. І все це у межах одного сервісу, що максимально зручно й продуктивно!

Який функціонал включатиме кабінет клієнта компанії DiFFreight?

  1. Розширені можливості для формування замовлень.
  2. Швидке та зручне завантаження всіх даних по своєму вантажу.
  3. Відстеження календаря завантажень.
  4. Контроль статусу вантажу з отриманням фото після прибуття на склад.
  5. Спілкування з менеджером компанії в зручному чаті для максимально швидкого отримання зворотного зв'язку та оперативного вирішення питань тощо.

При цьому функціонал кабінету гарантує безпеку та захист особистих даних та корпоративної інформації клієнта згідно з політикою конфіденційності. Ознайомитися з її умовами він зможе при підписанні документу в ході реєстрації. Ми впевнені в високому рівні безпеки, бо кабінет є власним продуктом компанії, який не залежить від сторонніх сервісів.

Крім того, при оформленні клієнтом замовлення через кабінет, ми надаємо 10% знижку.

Продукт власної розробки, безсумнівно, допоможе зробити співпрацю з клієнтами більш продуктивною та ефективною, що дасть змогу істотно підвищити якість обслуговування. Роботи над запуском кабінету ще тривають, але вже найближчим часом ми зможемо презентувати його. Слідкуйте за нашими оновленнями!

Корисні статті в нашому Блозі

Топ 5 міфів про бізнес з Китаєм: що треба знати
Топ 5 міфів про бізнес з Китаєм: що треба знати Читати статтю
Icon
Можливості для українських виробників з Етсі
Можливості для українських виробників з Етсі Читати статтю
Icon
Нова система страхування суден в Україні: що потрібно знати
Нова система страхування суден в Україні: що потрібно знати Читати статтю
Icon