DiFFreight Блог Топ 5 категорій товарів для продажу на Amazon

Топ 5 категорій товарів для продажу на Amazon

Топ 5 категорій товарів для продажу на Amazon

Amazon — це найбільший онлайн-маркетплейс у світі, який пропонує безліч можливостей для підприємців. Продаж на платформі — гарний спосіб розпочати або розширити свій бізнес. Тут знаходяться мільйони активних покупців з усього світу. У статті розглянемо 5 категорій товарів з Амазон, які точно зацікавлять покупців платформи.

Екологічно чисті товари

Екологічні знаки на упаковці товару 

Споживачі в США все більше цікавляться екологічно чистими продуктами, які не шкодять навколишньому середовищу. На платформі інтернет-магазину Amazon підприємці можуть пропонувати споживачам в США широкий асортимент такої продукції. Наведемо лише деякі приклади.

  • Бамбукові зубні щітки. Вони стають все популярнішими завдяки своїм біорозкладним властивостям.
  • Металеві соломинки. Заборона пластикових соломинок у багатьох штатах США зробила ці продукти вкрай популярними.
  • Текстиль з органічної бавовни. Одяг, постільна білизна та інші товари з органічної бавовни мають великий попит серед екосвідомих споживачів.

Турбота про навколишнє середовище зараз у моді, тому якщо ви прагнете задовольнити зростаючий попит споживачів в США, робіть ставку на екологічно чисті та сталі продукти.

Електроніка та аксесуари

Продавцеві вигідно продавати електроніку на Amazon завдяки високому попиту

Технології — топ продажу на Amazon. Люди постійно оновлюють свої гаджети до останніх моделей, шукають кращої якості зображення на телевізорах чи потужніших процесорів у ноутбуках.

Українські виробники можуть знайти нішу серед гаджетів для смартфонів. Запропонуйте унікальні чохли, захисні плівки, зарядні пристрої та інші аксесуари. 

Серед аксесуарів для комп'ютерів рекомендуємо зупинитися на клавіатурах, мишах, USB-хабах та іншому обладнанні, що покращує користувацький досвід.

Товари для краси та догляду

Жінки люблять доглядати за собою і підкреслювати красу. Ви можете продавати гігієнічні засоби догляду за шкірою, косметику, парфуми та аксесуари. 

Зараз зростає попит на органічну та натуральну косметику, яка не містить хімічних речовин і безпечна для шкіри. Споживачі все частіше обирають екологічно чисті для довкілля продукти. 

Натуральні інгредієнти дорожчі, і це дасть вам можливість встановити вищу ціну на продукт. Задоволені клієнти будуть ділитись враженнями в Інтернеті, що значно збільшить продажі.

Унікальні та автентичні вироби

Українська кераміка має цінителів по всьому світу

Українські майстри можуть пропонувати:

  • вишитий одяг — традиційні українські вишиванки та аксесуари завжди приваблюють увагу завдяки своїй унікальності та красі.
  • ручна кераміка — оригінальні глиняні вироби, такі як посуд та декоративні елементи, цінуються за їхню автентичність.
  • дерев'яні іграшки — екологічно чисті, безпечні для дітей іграшки виготовлені з натурального дерева.

Ці вироби не лише відображають багату культурну спадщину України, але й зустрічають високий попит на ринку США завдяки своїй унікальності, автентичності та екологічності.

Дитячі товари

Батьки обирають для дітей одяг з органічної бавовни

Дитячі товари — це ще одна з найпопулярніших категорій на Амазон. Батьки завжди шукають найкраще для дітей. Маркетплейс пропонує вибір товарів для будь-якого віку.

Які дитячі товари мають попит:

  • освітні іграшки, які розвивають когнітивні здібності та моторику (інтерактивні книги, пазли, ігри на логіку та мовлення);
  • товари для безпеки дітей удома та на прогулянці, зокрема, дитячі ворота для безпеки, замки на шафки, GPS-браслети для відстеження розташування дитини тощо;
  • екологічно чистий дитячий одяг та взуття;
  • іграшки, які розвивають уяву та фізичний розвиток: конструктори, м'які іграшки, ігрові центри та іграшки для активних ігор на свіжому повітрі.

Для досягнення успіху на Amazon необхідно не лише вибрати правильний асортимент товарів, але й забезпечити ефективну логістику та доставки вантажів з України в США. Тут на допомогу приходить компанія DiFFreight, яка спеціалізується на логістичних рішеннях для електронної комерції та надає послуги міжнародного перевезення вантажів. DiFFreight допоможе оптимізувати процес доставки товарів за кордон до складу Amazon та забезпечить швидкість, безпеку та ефективність у кожній поставці.

Корисні статті в нашому Блозі

Інформація, яку потрібно надати для отримання розрахунку
Інформація, яку потрібно надати для отримання розрахунку Читати статтю
Icon
Що таке Cargo? Переваги та недоліки
Що таке Cargo? Переваги та недоліки Читати статтю
Icon
Як розрахувати вартість доставки з Китаю?
Як розрахувати вартість доставки з Китаю? Читати статтю
Icon